Konstgräsprojektet

Konstgräsprojektet-MåBättre arena

Här kommer du kunna läsa om vårt projekt. Hur en idé kunde bli till en konstgräsanläggning.

31/8 2014

Kommer snart...

30/8 2014

Invigning av arenan. Per-Amund flankerad av MåBättre's Peter Andersson och Speakern Curt Risberg startar dagens första matcher och därmed invigningsdagarna.

Lagen spelar matcher på konstgräset. Många förväntansfulla väntar på sin tur... Alla kämpar och har roligt. Publiken lever med i matcherna.

Det pågår hela tiden saker i bakgrunden, grillning, lotterier, speedshooting och besökarna är nöjda -även om lotteribordet verkar vara de som är mest nöjda.

På BMX banan övervakar Swarf bygget av banorna och har till sin hjälp ett antal entusiastiska provcyklister. Det är febril aktivitet - alla vill testa den nya BMX-banan.

På boulebanan är det lite lugnare även om instruktörerna är minst lika entusiastiska. Åke Sundén är nöjd med dagen.

29/8 2014

Dagen är fylld med förberedelser, allt ska på plats inför helgen. Regnet kommer på kvällen och en osäkerhet infaller sig inför morgondagen. Jan och Eva har många punkter att pricka av och får hjälp av Gustafs GoIFare. Boulegänget kommer ta hand om parkeringen så de är på plats och informeras. Sista skylten kommer upp sent på kvällen. Allt står färdigt inför morgondagen.

27/8 2014

Informationskväll för Sponsorerna på MåBättre arena. Jan har bjudit in all Sponsorer till en träff för att visa vad som blivit av projektet. Det blir en rundtur som ger bifall hos besökarna. Johan, Per-Amund och Jan går även igenom projektet i korthet vilket också tycks imponera på besökarna.

...